B2B

Boost jouw medewerkers!!

  • Wil je dat je medewerkers gelukkiger, gezonder en gemotiveerder zijn?
  • Wil je actief inzetten op de gezondheid van jouw team?
  • Wil je samenwerken met een betrouwbare partner?
Laat ze dan sporten en coachen bij Fit Factory. BOEK NU!

Wie is Fit Factory?

Fit Factory is een boutique fitness gevestigd in Gent die inzet op beweging, ontspanning en fun. Onze focus ligt hierbij op het aanbieden van hoge kwaliteit groepslessen en persoonlijke begeleiding. Daarvoor kan ook jouw bedrijf/ jullie werknemer bij ons terecht.

CONTACTEER ONS

B2B

Fit Factory is een boutique fitness waar jouw werknemers terecht kunnen voor een fittere en gezondere levensstijl, voor fun en ontspanning, voor begeleiding op maat.

Als bedrijf kan je kiezen tussen volgende formules:
 

Open Fitness

Jouw bedrijf reserveert 1u/week (of meerdere) waar werknemers van jouw bedrijf vrij kunnen komen trainen. De totale ruimte van de fitness bedraagt 225 m2 en deze ruimte is opgedeeld in 3 ruimtes. Een open danszaal van 150 m2 met laminaat en spiegels, deze ruimte is voorzien van diverse les mills toestellen zoals matjes, steps, losse gewichten, bars, resistance bands, ... Daarnaast hebben we ook nog 50m2 PT ruimte die voorzien is van een sprinttrack, slee met gewichten, 2 squatracks met bars en gewichten, een airbike en los functioneel materiaal dat volledig ter beschikking staat van jouw bedrijf. Als 3e ruimte hebben we een kleedkamer met toilet voorzien. (TIP: we raden aan om eerst te starten met formule 2 om blessures te vermijden, correcte techniek aan te leren en de toestellen optimaal te benutten.)

Small Group Training

Jouw bedrijf reserveert 1u/week (of meerdere) waar 1 tot maximum 5 werknemers van jouw bedrijf kunnen komen trainen onder begeleiding van een gekwilificeerde personal coach. Deze training zal plaats vinden in 1 van onze 2 trainingsruimtes (zie formule 1). Voordelen van een personal coach: jouw werknemers krijgen een training op maat, optimaal gebruik van de toestellen, correcte selectie van de oefeningen, tempo, intensiteit, techniek en rust. Eenmaal je dit onder de knie hebt kan je als bedrijf gebruik maken van formule 1: Open Fitness.

Groepslessen

Jouw bedrijf reserveert 1u/week (of meerdere) waar 4 tot 15 werknemers van jouw bedrijf een groepsles naar keuze kunnen volgen onder leiding van een gecertificeerde (Les Mills) lesgever. Wij bieden volgende lessen aan: Bodybalance, Bodypump, Bodyattack, Bodyjam, Fit Hiit, Fit Shape, Fit Core en Fit Box. Meer info over de groepslessen kan je vinden via volgende link: https://www.fit-factory.be/group-class

Beurtenkaarten

Wil je als bedrijf meer flexibiliteit geven aan je werknemers, laat hen dan deelnemen aan de groepslessen 's avonds en boek via de beurtenkaarten voor bedrijven. 1 beurt = 1 persoon in 1 les.