GROEPSLESSEN

Les Mills SHAPES

LES MILLS SHAPES is een low-impact op kracht gebaseerde workout geïnspireerd door Pilates, Barre en Power Yoga. Het is een dynamische workout voor het hele lichaam waarin je gericht op specifieke spiergroepen kleine, gecontroleerde bewegingen met veel herhalingen maakt om je lichaam sterker en strakker te trainen. We gaan op zoek naar de hot spot van de beweging en blijven daar zo lang mogelijk om jouw kracht, coördinatie en flexibiliteit uit te dagen. Feel the burn!

De playlist bestaat uit energieke beats die jou motiveren terwijl jij je grenzen verlengt en alle grote spiergroepen uitdaagt met low-impact, maar toch intensieve high-rep oefeningen. We maken daarbij soms gebruik van lichtgewicht trainingsmaterialen en een weerstandsband.

VOORDELEN

De workoutstructuur heeft een progressieve opbouw in intensiteit en is wetenschappelijk onderbouwd. Dit heeft een aantal voordelen:

 • Je traint al je spiergroepen;
 • Je wordt sterker zonder zwaar te liften;
 • Je traint low-impact, met veel resultaat;
 • Je verbetert je houding en vorm;
 • Je wordt flexibeler.

 

NIEUW BIJ Les Mills SHAPES?

Je kunt de les volledig aanpassen aan je eigen fitnessniveau. De instructeur geeft variaties bij de oefeneningen, jij bepaalt wat goed voelt voor JOU!
Your workout, your way ;)

Zin in?

RESERVEER JE LES

BODYATTACK™(60 min)

BODYATTACK™ is een intens fitnessprogramma met bewegingen voor zowel beginners als gevorderden. We combineren atletische bewegingen met krachtoefeningen, zodat je je hele lichaam traint.

De instructeur leidt je door de workout en motiveert je als je dat nodig hebt. BODYATTACK daagt je grenzen op een positieve manier uit en je boekt snel resultaten. Wedden dat je verslaafd raakt aan BODYATTACK?

WORD VANDAAG NOG FITTER MET BODYATTACK

Een van de beste dingen aan BODYATTACK is dat het je functionele fitness verbetert - de conditie die je nodig hebt voor het alledaagse leven.

VOORDELEN

 • Verbeterde functionele fitness
 • Voel je sterker in het dagelijkse leven
 • Je lichaam wordt snel strakker en sterker
 • Verbetering van je coördinatie en lenigheid.

NIEUW BIJ BODYATTACK?

Je kunt de BODYATTACK les aanpassen aan je eigen fitnessniveau. Volg de low-impact opties en doe in het begin alleen de eerste 4 tot 5 nummers mee en bouw dan op naar een volledige les.

RESERVEER JE LES

BODYBALANCE™ (60 min)

Bij BODYBALANCE™ kun je genieten van bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Het is je persoonlijke time-out van het dagelijks leven en zorgt voor een gezond lichaam en een gezonde geest.

Je doet eenvoudige en veilige yoga bewegingen om je hele lichaam sterker en flexibeler te maken. Het controleren van je ademhaling is onderdeel van alle bewegingen en de instructeur geeft altijd opties voor beginnende deelnemers.

Als je nog nooit aan yoga hebt gedaan, dan is BODYBALANCE een geweldige kennismaking met deze discipline en een goede aanvulling op alle andere sporten. De variatie in BODYBALANCE zorgt ervoor dat ook mensen die al bekend zijn met yoga erg genieten van het programma.

VOORDELEN

 • Meer kracht en flexibiliteit
 • Je laat stress en spanningen los
 • Na de les voel je je rustig en relaxed!

WAAROM HET WERKT?

Door een gecontroleerde ademhaling, concentratie en een gestructureerde serie van stretches, bewegingen en poses op muziek, creëren we een holistische workout waardoor je je lichaam in harmonieuze staat en balans brengt.

RESERVEER JE LES

BODYJAM™ (60 min)

BODYJAM™ bestaat uit een geweldige mix van muziek, cultuur en dans. Het is cardio fun op zijn best voor iedereen die graag danst en beweegt.
Wie bijvoorbeeld graag Zumba™ deed is dit een leuk alternatief.

DE LEUKSTE DANS WORKOUT DIE ER BESTAAT! BODYJAM™

House, Hip-hop, Drum ‘n’ Bass, Trap, alle vormen van dance muziek, het is de ziel van BODYJAM. Dit is het echte werk!

Het programma is opgebouwd uit blokken en elke fase eindigt met een complete dans waarbij je helemaal uit je dak kunt gaan. Een verslavende mix van de nieuwste dansstijlen op de coolste muziek.

VOORDELEN

Hoewel we er zo goed als zeker van zijn dat je het te druk zult hebben met dansen, is het goed om te weten dat je een killer workout krijgt en veel calorieën verbrandt. Dat is nooit slecht, toch?

BEGINNEN MET BODYJAM?

Of je nu twee linkervoeten hebt of jezelf als achtergronddanser van Beyonce ziet, we zijn er voor je. Dus wat houdt je tegen?

RESERVEER JE LES

BODYPUMP™ (60 min)

BODYPUMP™ is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Dit programma van 60 minuten daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft - en snel! Zoals bij alle andere Les Mills programma's, wordt een les elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie

TRAIN ALLE SPIEREN IN SLECHTS EEN UURTJE

Bij BODYPUMP train je je hele lichaam, zonder dat je er als een bodybuilder uit gaat zien

VOORDELEN

Met deze barbell workout voor het hele lichaam:

 • Verbrand je veel calorieën
 • Word je sterker en strakker
 • Vergroot je je core kracht
 • Verbeter je je botstructuur

DE WETENSCHAP ACHTER BODYPUMP

BODYPUMP is gebaseerd op HET REP EFFECT, een bewezen formule waarbij je spieren aanpakt met lichte gewichten en veel herhalingen doet - dit is het geheim van het ontwikkelen van strakke, atletische spieren.

RESERVEER JE LES

FIT MIX (45 min)

Fit Mix combineert cardio-, kracht- en coretraining tot een complete en effectieve workout. Wil je sterker, beter, sneller, fitter en gezonder worden? Dan is deze workout perfect voor jou! De coach geeft tijdens de les verschillende opties zodat jij op jouw tempo de les kan volgen.

VOORDELEN

 • Je verbrandt veel calorieën
 • Je bouwt conditie en kracht op
 • Je flexibiliteit verhoogt
 • Je krijgt meer energie
 • Ook je core krijgt een stevige workout
RESERVEER JE LES

NIEUW: BOOSTCAMP (60 min)

Welkom bij BOOSTCAMP, de nieuwe outdoor workout van Fit Factory!
Loop met ons naar het prachtige Maaltebruggepark, waar we ons laten inspireren door de natuur en onze eigen kracht. Op maandag en donderdag om 18.15 uur dagen we je uit met een mix van lopen, intervaltraining en oefeningen voor & met je eigen lichaamsgewicht, begeleid door een motiverende coach.
Bereid je voor op een avontuurlijke trip naar je beste zelf. Doe mee en ontdek de kracht van BOOSTCAMP!
(Bij te slecht weer wordt er een indoor versie voorzien.)

VOORDELEN:

 • Cardiovasculaire conditie: Verbetering van hart- en longgezondheid door hardlopen en intervaltraining.
 • Spierkracht en -uithoudingsvermogen: Opbouw van spierkracht en -uithoudingsvermogen met diverse oefeningen.
 • Vetverbranding: Effectieve vetverbranding door combinatie van cardio en krachttraining.
 • Verbeterde coördinatie en balans: Ontwikkeling van coördinatie en balans door functionele bewegingen.
 • Stressverlichting en mentaal welzijn: Vermindering van stress en verbetering van humeur door buiten trainen in de natuur.
RESERVEER JE LES