LOVFIT

Welkom bij Fit Factory Gent! Fit Factory biedt een breed scala aan fitnessdiensten aan, waaronder

Personal Training, groepslessen en B2B Sports

Aanbod

Met trots presenteren wij onze fitnesszaak in Gent. Fit Factory biedt verscheidenheid aan groepslessen en personal training aan. Ons team van professionele trainers staat klaar om u te helpen uw doelen te behalen en u te begeleiden op uw fitnessreis. Of u nu een ervaren sporter bent of net begint met fitness, Fit Factory heeft iets voor iedereen. Kom langs en ervaar het zelf, Fit Factory verwelkomt u graag!

Over ons

Fit Factory is een boutique fitness gevestigd in Gent die inzet op beweging, ontspanning en fun. Onze focus ligt hierbij op het aanbieden van hoge kwaliteit groepslessen en persoonlijke begeleiding. Daarvoor kan ook jouw bedrijf/ jullie werknemer bij Fit Factory terecht.
 

JOIN THE FIT FACTORY COMMUNITY

Uurrooster

Fit Factory biedt hoge kwaliteit groepslessen aan o.a. Les Mills, Bodypump, Bodyattack, Bodyjam, Bodybalance. Daarnaast kan je bij Fit Factory ook terecht voor Fit Mix, een workout die cardio en kracht combineert. Onze instructeurs zijn professioneel en gekwalificeerd en zullen je helpen om het maximale uit je training te halen. Bekijk het lessenrooster om te zien welke les bij jou past. We hopen je binnenkort in 1 (of meerdere) van onze lessen te zien!

Locatie: 9000
loader
Monday 15/07 Tuesday 16/07 Wednesday 17/07 Thursday 18/07 Friday 19/07 Saturday 20/07 Sunday 21/07
09:00 AM BodyBalance BodyBalance
09:30 AM BodyPump
10:00 AM Les Mills SHAPES Les Mills SHAPES
18:00 PM BodyPump
18:15 PM Fit Mix
19:00 PM BodyAttack BodyJam
19:15 PM Les Mills SHAPES
20:00 PM BodyJam BodyBalance Les Mills SHAPES BodyPump

Fit Factory Fans

Bedankt voor het lezen van onze getuigenissen! Onze klanten zijn onze grootste fans en we zijn blij dat ze tevreden zijn met onze diensten. Als je ook tevreden bent met onze diensten en graag je getuigenis wilt delen, neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website of klik hier. We zouden graag horen hoe we je hebben geholpen om je doelen te behalen en hoe we je ervaring met ons kunnen verbeteren.

Contact

Bedankt voor het bezoeken van onze website! Als je vragen of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaand formulier. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Success! Your message has been sent.
Error! .